Inspiration

Anmälan är öppen!

Publicerades den 1 oktober 2020

Välkommen med din anmälan till konferensen Läget Landet, som i år har tema ekologisk hållbarhet. Intressanta inspiratörer och spännande utbyten med fokus på hållbar utveckling och balans mellan stad-land.

Läget Landet arrangeras den 10 november på Wanås. På programmet finns artisten och estradpoeten Emil Jensen samt folkbildaren Per Grankvist.  Vi tar skogligt fokus med Henrik Andersson från Skogsstyrelsen och Annica Larsson Ahlstedt från Södras projekt OnceMore. Slutligen får vi tips på framgångsfaktorer för lokalt hållbarhetsarbete från projektgruppen Arkelstorpsviken. Vår moderator, som med varm hand visar vägen genom programmet, är vår egen nordskånska Malin Wildt-Persson.

  • Lunch serveras till självkostnadspris (275 kr) från kl. 12.00. Entré till skulpturparken ingår i priset.
  • Programmet börjar kl. 14.00 och avslutas ca 18.30 då mingelmat serveras (ingår).

Observera att antalet platser är begränsat för att kunna hålla avstånd. Vi ber dig att vara noga med att tvätta händerna samt att stanna hemma om du har förkylningssymptom. På grund av pandemin erbjuder vi att följa konferensen via livestream.

Till anmälan

Ladda ner program (pdf)

Dela: