Inspiration

Välkommen att vara med och påverka den framtida utvecklingen!

Publicerades den 24 mars 2021

Leaderområdena som vill fortsätta att arbeta med lokal utveckling i nästa programperiod ska lämna in sina utvecklingsstrategier den 15 oktober 2021. Det betyder att det är under våren 2021 vi ska utforma strategin för programperioden 2023-2027.

Strategin ska vara för er som bor i vårt leaderområde, ni som arbetar här och ni som på olika sätt färgar den här platsen. Den ska ge de bästa möjligheterna att låta området nå sin fulla potential genom lokalt engagemang.

I april, med start efter påsk, arrangerar Skånes Ess sex stycken digitala tematräffar för att lyssna av vilka utvecklingsbehov som finns i nordöstra Skåne och vad som skulle göra oss starkare tillsammans.Träffarna är för alla som bor och arbetar i Bromölla, Kristianstad, Osby och Östra Göinge kommuner. Du kan vara engagerad i föreningslivet eller i byalaget, du kan ha företag här eller bedriva forskning. Du kanske tar beslut som påverkar medborgarna eller samordnar insatser som berör området.

Varje tillfälle inleds med inspiration från våra olika gästtalare. Därefter får du som deltagare delta  i diskussion och analyser på respektive tema. Malin Wildt-Persson är moderator. Välkommen att vara med och påverka den framtida utvecklingen!

Läs mer här: www.skanesess.se/2023-2027/tematraffar

Kontakt

Johanna Grundström, kommunikatör
Mobil: 0727-22 99 50
E-post: johanna@skanesess.se

 Malin Wildt-Persson
Mobil: 070-140 39 04
E-post: malin@malinwp.se
Dela: