Inspiration

Leaderbussen 2022

Publicerades den 7 april 2022

Dags att boka  den 6 maj 2022. Då går leaderbussen till projekt som gjort skillnad i Bromölla och Kristianstad kommuner. Det vill du inte missa!

Sedan 2016 har Skånes Ess beviljat projektstöd åt mer än 100 lokala utvecklingsprojekt. Ungefär en tredjedel av projektstöden består av offentlig medfinansiering. Här är chansen att se vad pengarna har gått till. Då området är stort och det finns mycket att se kommer vi att genomföra två turer: ”Södra” den 6 maj (Bromölla/Kristianstad) och ”Norra” (Osby/Östra Göinge) till hösten 2022.

Vi vänder oss till politiker, tjänstemän,utvecklingsaktörer samt intresserad allmänhet i Bromölla, Kristianstad, Osby och Östra Göinge kommuner. Anmälan görs till info@skanesess.se, glöm inte att ange eventuell specialkost samt vilken av resorna du vill delta i. Anmälan senast 24 april respektive 29 april.

Ladda ner programmet 6 maj (Bromölla/Kristianstad).

 

Observera att Leaderbussen ”Norra” först var planerad till april men nu flyttas till hösten.

Dela: