Unga influencers på landsbygden

På hashtaggarna #ungiskåne och #ungapålandsbygden får vi sommaren 2021 följa sju ungdomar från Skånes Ess, samt 13 ungdomar från Mittskåne och Sydöstra Skåne som delar med sig av sin sommar.

Under deras landsbygdssommar får vi som följare ta del av allt från gårdsliv, äventyr och lata dagar på stranden till smultronställen och viktiga samhällsfrågor – spana in #ungiskåne för att uppleva en sommar full av inspiration och kloka tankar!


FÖR ATT SE ALLA INLÄGG – FÖLJ #UNGISKÅNE
Hashtagen #ungiskåne kan alla upp till 25 år använda för att dela med sig av sin sommar i Skåne.

Unga influencers från Skånes Ess 2021

Sigrid Jonasdotter – Strönhult
@sigridjonasdotter

Kreativitet finns överallt och det vill jag visa på min Instagram i sommar. Jag kommer gladeligen att dela med mig av min vardag som för det mesta består av yoga, målande, valppromenader, häng i naturen och häng med vänner. Häng med vetja!

Simon Gustafsson – Åhus
@simmekillen

Hej jag heter Simon Gustafsson. Jag är 20 år gammal. Jag bor i Åhus med mina föräldrar och min hund. Jag är en glad, härlig och positiv kille som gillar fotboll, mat, musik, träning och vara med familj och vänner. Jag har en synnedsättning som heter RP det gör att jag ser bara rakt fram och inte på sidorna och när jag kommer in ifrån mörkret till ljuset så tar det lång tid innan ögonen vänjer sig. På mina kanaler så kommer det vara mycket hur en vardag ser ut för mig som har en synnedsättning och hur man kan göra saker som de andra kan göra i sin vardag. Men det kommer också vara mycket fotboll och träning.

Klara Nilsson – Hittarp
@klaranilzzons

Under sommaren kommer jag att dela med mig av mitt liv på landsbygden. Alltifrån sysslor på gården, till fina platser och min vardag som ung i Skåne.

Olga Mogensen – Åhus
@olga.mogensen

Jag heter Olga Mogensen, bor i Åhus och är 20 år. I sommar kommer jag visa upp vem jag är och vad som är så fantastiskt med att bo i Skåne. Jag kommer att ta med er ut i naturen till vackra platser, visa upp mitt intresse för matlagning och dela med mig av min kärlek för konst. Häng med!

Jacob Yngvesson – Osby
@yngvesson_jacob (insta) / @ostanbokegard (Tiktok)

Mitt namn är Jacob Yngvesson och jag är 16 år. Jag bor i nordöstra Skåne nära gränsen till Småland och mina största intressen är fotboll, naturen såsom jakt och vandring. Målet med mitt uppdrag är att dela med mig av min vardag och den landsbygd som jag bor på.

Jasmine Fleron – Näsum
@Fleronjasmine

Hej, jag heter Jasmine, är född 2005 och bor i Näsum som tillhör Bromölla kommun, jag kommer för det mesta att använda mig av insta!

Emil Hallengren – Kristianstad
@Hallengrenemil

Jag är en av deltagarna till unga influencers och mitt jobb är att visa mitt liv med härliga bilder på Skånes landsbygd o förhoppningsvis va inspiration till många och nå ut till så många som möjligt!

Ansvarig Skånes Ess

Ellen Stenberg
Projektledare Unga Ess & Läget Landet
Mobil: 0703-65 99 50

Ellen är projektledare för och besvarar frågor om:

  • Unga Ess
  • Evenemanget Läget Landet
Dela: