Nyheter

Sommarstängt mellan 4 juli till 15 augusti

Publicerades den 23 juni 2016

Högsommaren har hittat till kontoret i Skepparslöv. In genom de öppna fönsterna sveper ljumma vindar och slösurriga flugor gör stundtals besök. Tunnan med återvinningspapper hindrar dörren från att blåsa igen och viktiga papper har på skrivborden har försetts med tyngder…Även nästa vecka har leaderkontoret öppet. Sedan håller vi sommarstängt mellan den 4 juli och 15 augusti. 

Har du en projektidé? Det går givetvis alldeles utmärkt att mejla oss under sommaren med svar på åtta frågor. Sista inlämning av komplett ansökan (steg 1 och steg 2) är 15 augusti inför hösten första LAG-möte 13 september. Inför LAG-mötet 19 oktober är sista inlämningsdag 7 september.

Datum för kommande LAG-möten och inlämningar hittar du här.

Vi på leaderkontoret önskar goa, sköna sommardagar!

/Kerstin, Johanna och Annika

Dela: