Nyheter

CIRCLE är nominerat till Skånes leadergala!

Publicerades den 4 april 2023

I samband med Landsbygdsveckan 2023 arrangerar Skånes leaderområden en leadergala torsdagen den 4 maj på Tejarps gård. En aktivitet från tidig eftermiddag till sen kväll som bjuder på mingel, projektpresentationer, framtidsspaning samt en galamiddag med prisutdelning och underhållning.

Deltagarna bjuds på en eftermiddag och kväll fylld med mingel, projektpresentationer, framtidsspaning samt en galamiddag med prisutdelning och underhållning. På scen står Jessica Persson och Diamantorkestern med flera.

17 projekt i 5 olika kategorier tävlar om att vinna priset för Skånes bästa landsbygdsprojekt. Vinnarna avslöjas på galan. Projektet Circle är nominerat till bästa landsbygdsprojekt inom kategorin hållbarhet.

Motivering: Projektet har visat att lösningen på många av framtidens problem finns på landsbygden, i små och medelstora företag och genom ömsesidigt lärande. Genom att samla deltagare från olika branscher och länder har insatsen lett till ökad kompetens och större engagemang kring hållbarhet och resurseffektivitet samt skapat nyfikenhet för varandras åstadkommanden.

Läs mer om de andra nominerade projekten här: Skånes leadergala 2023

Dela: