Aktiviteter

Hållbart företagande – frukostmöten

Publicerades den 3 mars 2020

Tack till alla er som anmält er till våra frukostmöten i 27 mars och 3 april! Vi har tyvärr, på grund av det rådande läget med coronaviruset, känt oss tvungna att skjuta våra möten på framtiden. Vi har också tvingats skjuta fram vårt företagarutbyte med deltagare från Luxemburg och Finland som skulle ägt rum 20-22 april.

 Vi kommer att återkomma med nya tider för frukostmötena längre fram. Vår förhoppning är att de ska kunna arrangeras senare under våren.

Kom på ett frukostmöte med temat cirkulär ekonomi, och få en inblick i hur detta nygamla sätt att tänka på och samverka med andra kan vara en affärsmöjlighet för dig!

Helena Nilsson från Hållbar Utveckling Skåne berättar om hur den cirkulära ekonomin utgör ett nytt sätt att göra affärer, där företag genom att tänka om och hitta nya arbetssätt kan stärka sin konkurrensförmåga, spara resurser och samtidigt vara med att bygga en bättre framtid.

Du får höra flera exempel på hur andra verksamheter i Skåne och Sverige har gjort för att ta steget in i den cirkulära ekonomin, och ges en möjlighet att diskutera med andra företagare kring temat.

Frukostmötet är även en uppstart för det transnationella projektet CIRCLE, som drivs av Skånes Ess och LEADER Sydöstra Skåne med partners i Luxemburg och Finland. Redan nu, eller i samband med frukostmötet, finns möjlighet att anmäla intresse för att delta i utbytesprojektet. Resor, kost och logi är kostnadsfritt för deltagarna.

För vem?

I första hand företagare från kommunerna Bromölla, Kristianstad, Osby, Östra Göinge, Tomelilla, Simrishamn, Sjöbo och Ystad.

Tid och plats:

Vi har tyvärr, på grund av det rådande läget med coronaviruset, känt oss tvungna att skjuta våra möten på framtiden. Vi kommer att återkomma med nya tider för frukostmötena längre fram. Vår förhoppning är att de ska kunna arrangeras senare under våren. Tveka inte att höra av er till oss om ni är intresserade av projektet!

Fredagen den 27 mars, kl. 07.30-09:15, Gästis i Broby, Torget 1.

Fredagen den 3 april, kl. 07.30-09.15, Tryde 1303, utanför Tomelilla.

Kontakt:

Erik Rosenblad, projektledare, 0730-51 99 50, erik@skanesess.se

 

Dela: