Aktiviteter

Lunchwebbinarium om hållbart företagande 6 oktober

Publicerades den 1 september 2020

 

Varmt välkommen att delta i ett lunchwebbinarium med temat cirkulär ekonomi, och få en inblick i hur detta nygamla sätt att tänka på och samverka med andra kan vara en affärsmöjlighet för dig!

Helena Nilsson från Hållbar Utveckling Skåne berättar om hur den cirkulära ekonomin utgör ett nytt sätt att göra affärer, där företag genom att tänka om och hitta nya arbetssätt kan stärka sin konkurrensförmåga, spara resurser och samtidigt vara med att bygga en bättre framtid.

Du får höra flera exempel på hur andra verksamheter i Skåne och Sverige har gjort för att ta steget in i den cirkulära ekonomin, och ges en möjlighet att diskutera med andra företagare kring temat.

Webbinariet är även en uppstart för det transnationella projektet CIRCLE, som drivs av Skånes Ess och LEADER Sydöstra Skåne med partners i Luxemburg och Finland. Redan nu, eller i samband med webbinariet, finns möjlighet att anmäla intresse för att delta i utbytesprojektet. Torsdagen den 15 oktober sker det första internationella webbinariet för deltagarna från de olika länderna.

För vem?

I första hand företagare från kommunerna Bromölla, Kristianstad, Osby, Östra Göinge, Tomelilla, Simrishamn, Sjöbo och Ystad.

Tid och plats:

Tisdagen den 6 oktober kl. 12-13, via Zoom (med dator, surfplatta eller smartphone)

Inloggningslänk och instruktioner skickas ut efter anmälan.

Anmälan:

Till Erik Rosenblad, projektledare, 0730-51 99 50, erik@skanesess.se

 

Dela: